17 Mayıs 2013 Cuma

Parfümseverlere iyi haber

Merhaba sevgili okuyucular;

yeni ve beni memnun eden bir keşfimden bahsetmek istiyorum; Decant Shop. Mutlaka hepiniz bir şekilde parfüm sample ve decant'larını yani ufak deneme boylarını bir şekilde edinmeye çalışıyorsunuzdur. Malum bazı parfümler körlemesine almak için riskli ya da çok pahalı olduğu gibi, bazı parfümler de artık üretilmediğinden ancak az miktarlarda bulunabiliyor. Bundan dolayı dönem dönem hepimiz 5-10ml' lik decantlar ya da daha az ml'li samplelar arayışına giriyoruz. 

Decant Shop Amerikada, Chicago'da kurulmuş bir online sample satış sitesi. Peki nedir diğer sitelerden farkı? Kurucusu; bizler gibi parfüm meraklısı bir türk. Evet; açıkcası bir amerikan decant sitesinde bir türk görünce çok şaşırdım başta. Aynı şekilde de memnun oldum. Sahibi Emrah bey gayet ilgili, aynı bizler gibi parfüm hastası. Sitede normal moda markalarının ürünleri bulunduğu gibi, az bulunan niche markaların modelleri de var. Ben hizmetten oldukça memnun kaldım, parfümler baloncuklu zarfta, gayet güzel şişelerde, her biri etiketleriyle özenli şekilde paketlenmiş olarak geldi. Ayrıca Emrah beyle konuştuğumda Türkiyedeki parfümseverlere özel 50$ üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo imkanı sunuyor ve "DecantShopTR" kodunu girdiğinizde de %5 indirim alınacağını söyledi. Hem bu fırsatlar, hem de sahibinin de bir türk olmasından dolayı ben burayı tuttum. Memnun da kaldım. Fiyat vs meselelerine değinmeyeceğim www.decantshop.com adresinden kendiniz incelersiniz. Gayet sevindiğim bu keşfi sizlerle paylaşmak istedim.

İyi okumalar..

25 yorum:

  1. Aşırı pahalı, 3 ml Tom Ford 36 TL. Yok artık.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir uygulama,gerçekten ihtiyaç duyduğum bir şey,gümrükte de sorun olmazsa tadından yenmez..

    YanıtlaSil
  3. bilgilendirme için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. peki yurt dışından bu şekilde decant almak gümrük sorunu yaşatmazmı? Parfüm yasak değilmi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana sorunsuz ulaştı. Abartı miktarda olmayan vial ve decant'lar takılmıyor. Ama tutup 20 tane decant alıranız o zaman bir şey diyemem tabi.

      Sil
  5. Peki ulusal posta ile mi geliyor? Gelmesi ne kadar zaman alıyor?

    YanıtlaSil
  6. Bazi sorulara benimde cevap vermem teskil etti.

    Paketlerimiz balonlu zarflarda 50/100 gram agirliginda gonderildigi icin gumrukte hic incelemeye alinmadan postaneye sevk ediliyor. Su ana kadar Turkiye'ye Ozgun Bey'in paketi de dahil yaklasik bir duzine siparis gonderdik ve hic birisi gumrukte herhangi bir sorunla karsilasmadi ve paketler yaklasik 6-8 gun arasi sahiplerine ulasti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. balon derken ...Ben bir kaç ay önce görüştüm posta ile..vede bana kesinlikle parfüm vede sporcu gıda takviyelerini geri iade ettiklerini söylediler..şimdi bu balon işini anlıyamadım..Görsel bişey varmı ..

      Sil
    2. balon derken baloncuklu zarftan bahsediyordum arkadasim. :)

      Sil
  7. Dileyen gumrugu test etmek amacli cok ufak bir siparis verebilir ilk olarak. Cogu musterimiz bu yontemi secti ve paketleri eline ulasan musterilerimizden ikinci siparislerini verenler de var.

    Gumrukte cikacak herhangi bir sorundan sorumlu degiliz fakat cikmamamasi icinde her tedbiri aliyoruz. Paketin degerini oldugundan dusuk gosterme, pakete hediyelik esya etiketi koyma vs gibi.

    YanıtlaSil
  8. Bu arada Ozgun Bey, sarki secimleri harika. Sayfayi kapatmaya elim gitmiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gumrukten doğacak sorundan nasıl sorulmu değilsiniz anlamadım yanı oldu ki siparişler ulaşmadı elimize ,para iadesi yapılmayacak mı? birde sunu sormak ıstıyorum decentshoptr yazısını nasıl nereye yazıyoruz

      Sil
    2. decantshoptr kodunu herhangi bir urun ekledikten sonra yukaridaki "shopping cart" yazisina tiklayip o sayfadan girebilirsin.

      Su ana kadar gumrukte hic bir sorunla karsilasmadik. Herhangi bir sorun cikarsa mesuliyet kabul edemeyiz ama boyle bir durumda yardimci olabiliriz.

      Sil
  9. Ben de en kısa zamanda sipariş vereceğim Decantshop'tan, teşekkürler..

    YanıtlaSil
  10. kod geçersiz arkadaşlar bilginize...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gecersiz olmasi imkansiz. Kuponu girmeden ulkenizi girin. "Turkey" secili degilse kupon islemez.

      Sil
    2. Evet kupon maalesef geçersiz. Turkey seçili olmasına rağmen çalışmıyor. DÉCANTShop yardımcı olursanız sevinirim. Bende sipariş vermek istiyorum.

      Sil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. DECANTSHOPTR KODUNU NEREDEN BAKIP EKLİYORUZ ?

    YanıtlaSil
  16. Özgün Bey ben Decantshop'tan Emrah Bey'e ulaşmaya çalışıyorum, sitesinden mailime yanıt alamadım.. Emrah Bey'e dire ulaşabileceğim bir mail adresi sizde var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef uzun zamandır ben de kendisiyle iletişimde değilim, elimde fazladan bir iletişim adresi yok.

      Sil