31 Mart 2011 Perşembe

kokudankokuya.com.tr

Bu yazımı iyi okuyasınız, iyi belleyesiniz;

Artık kaşarlanan çoğu parfüm kullanıcısının en büyük problemlerinden birisi çok sevdikleri bazı parfümlerin artık üretilmiyor olmalarından dolayı bulunmalarının çok zor olmasıdır. Fakat şanslıyız ki bir türk sitesi olan kokudankokuya.com.tr sitesinde tek tük birkaç parfüm dışında hemen her türlü eski ve artık üretilmeyen parfüm, modern parfümlerle beraber stokta ve satışta.

Kendim de alışverş yapan biri olarak güvenilir bir site olduğunu söyleyeyim. Kendilerine siteyi geliştirme açısından bazı önerilerim oldu, bir de paketlemeye daha özen gösterirlerse bir sorun kalmayacak.

Jazz prestige, armani eau pour homme, polo crest, kouros fraicheur, lancome trophee, lagerfeld photo gibi çok zor bulunan pek çok parfümü buradan alabilirsiniz.

Bu tanıtımdan hiç bir çıkarımın olmadığını belirteyim. Mutlaka göz atmanızı tavsiye edeceğim hem genel parfüm alışverişi hem de zor bulunan parfümler için güzel bir site. Kapıda ödeme seçeneği ekstra güvenli.

Eski parfüm, bayatlama tereddütü gibi konuları geride bırakın, zaten 2000 öncesi çıkan hemen her parfüm rahatlıkla 15 yılı deviriyor. Bundan sonrasında biraz harmanda çözülme ve yumuşama görülebilir ancak bu hala parfümün kullanılırlığından çalmaz. Dolayısıyla bu konuda paranoya yapmayın.

Bu kıyağımı da unutmayın. :)

4 yorum:

  1. Komşu sen dediysen güvenlidir.
    CK eternity alacağım burdan. Kenzo pour homme fresh olmadığı için. Sormak istediğim, kafamı kurcayalan bir durum var. Kutusuz dedikleri acaba kullanıcılar tarafından iade edilmiş parfümler olabilir mi?

    YanıtlaSil
  2. kendileriyle iletişim kurabilirsin ama öyle birşey olacağını zannetmiyorum. Kullanılmış parfüm belli eder kendini.

    YanıtlaSil
  3. Hocam güvenilirliği nasıl güncel durumu hakkında bilgi verebilirmisiniz

    YanıtlaSil
  4. Ben bir iki alış veriş yaptım. Güvenilir bir site. Dürüst insanlar. Böyle siteler bulmak çok zor.

    YanıtlaSil